Mikä on HelmiFiilis?

HelmiFiilis on yhden naisen yritys, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä kohentamaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Perustin HelmiFiiliksen vuonna 2019 hoitovapaan aikana, jotta pääsin toteuttamaan pitkäaikaista haavettani ulkotreenien vetämisestä. Sana kiiri nopeasti ja treeniporukka kasvoi mukavasti. Treeneistä on kovasti tykätty ja porukkaan on kerääntynyt ihania ihmisiä. Se on luonnollisesti tuonut lisämotivaatiota monipuolisten treenien suunnitteluun ja vetämiseen. Treenejä kertyy vuosittain reilu 100.

Haave hyvinvointipäivän järjestämisestä on myös toteutunut. Paikaksi valikoitui ihana lounasravintola Naantalin Metsätähti, joka täyttyi omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneista ihmisistä. Hyvinvointipäivässä fokus oli treenaamisen lisäksi kokonaisvaltaisemmassa hyvinvoinnissa. Hyvinvoinnin eri osa-alueet vaikuttavat toinen toisiinsa ja niiden tasapaino on ratkaisevassa roolissa ihmisen kokemassa hyvinvoinnissa. Teemoiltaan vaihteleville hyvinvointipäiville toivottiin jatkoa, joten miksipä ei.

Koulutukseni liittyy talouteen ja numeroihin, ja palkkatyöni analyyseihin ja järjestelmien kehittämiseen. Harrastuksiin puolestaan liikunta on kuulunut aina. Oman treenaamisen, itsenäisen opiskelun ja erilaisiin valmennuksiin osallistumisen myötä kokemusta on kertynyt monipuolisesti ja asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä. 

Yksi haaveistani on ollut HelmiFiiliksen laajentaminen muillekin hyvinvoinnin osa-alueille. Niinpä vuosien 2021-2022 opintovapaan aikana syntyi HelmiFiiliksen alle uusi brändi Hyvinvoinnin Upgrade. Se keskittyy taloudelliseen hyvinvointiin osana kokonaisvaltaista hyvinvointia. Taloudellisessa hyvinvoinnissa säästäminen ja sijoittaminen ovat olennaisessa roolissa, ja sijoittamisen saralla kryptovaluutat ovat uusin osa-alue. Oman ymmärrykseni kasvaessa olen ymmärtänyt tämän teknologian mahdollisuudet ja tulevaisuudennäkymät, ja haluan jakaa tuota tietoa aloittelijaystävällisesti muillekin.

Treeneissä keskitytään fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin, mutta halutessasi voit tutustua Hyvinvoinnin Upgradeen InstagramissaFacebookissa ja Hyvinvoinnin Upgraden nettisivulla.


HelmiFiiliksen perustaminen on ollut yksi elämäni parhaista päätöksistä. Haaveilu on ihanaa, mutta unelmien toteutuminen edellyttää toimintaa. Siksi haluankin kannustaa kaikkia rohkeasti ottamaan askelia kohti omia unelmia ja huolehtimaan omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Jos sinulla on haaveita ja unelmia, joihin kiireisessä arjessa ei ole aikaa, niin voin lämpimästi suositella opintovapaata sinullekin.

Nähdään treeneissä!

– Piia