HELMI-STARTTI kesään

Ensimmäinen HELMI-STARTTI järjestettiin keväällä 2021 ja nyt on toisen HELMI-STARTIN aika!

4.4. – 15.5.2022

Hyvän mielen projekti helpoilla ohjeilla mahtavassa porukassa!

Kenelle HELMI-STARTTI sopii?

Niille, jotka haluavat maksimoida oman sisäisen ja ulkoisen hyvinvointinsa lähestyvän kesän saapuessa, jotta voivat nauttia täysillä.

Onko HELMI-STARTISTA hyötyä, jos ei ole tarvetta laihduttaa?

Kyllä. Terveellinen ja monipuolinen ruokavalio yhdistettynä monipuoliseen liikuntaan tekee hyvää kaikille. HELMI-STARTIN avulla saat vaihtelevuutta liikkumiseen. Ja käsi sydämelle – tukeeko ruokavaliosi hyvinvointiasi vai olisiko siinä parantamisen varaa? Entä syötkö liikkumiseesi sopivalla tavalla? Jos koet, että sinulla olisi näissä asioissa parantamisen varaa, niin HELMI-STARTISTA on hyötyä.

Millaisia tuloksia saan HELMI-STARTIN avulla, jos haluan pudottaa painoa?

HELMI-STARTIN tavoitteena ei ole maksimaalinen pikalaihdutus, jonka karisuttamat kilot saat takaisin heti ekojen kesäjätskien ja viimeistään ekojen kesäjuhlien myötä.

Tavoitteena on olon keventäminen järkevästi. Terveellisellä ruokavaliolla ja monipuolisella liikunnalla saadaan kuitenkin ehdottomasti kiloja karisemaan, jos ylimääräistä kropasta löytyy. Ruokaohjeet eivät ole tiukkoja eikä mitään punnita, mutta mitä tunnollisemmin otat helpot ohjeet osaksi arkeasi, sitä enemmän tuloksia syntyy.

Karisevien kilojen määrä riippuu tietysti myös lähtöpainostasi. Järkevä ja mahdollinen tavoite on 3-5kg näiden 6 viikon aikana. Vaakalukemaa tärkeämpi on oma keventynyt olo.

Miksi valitsisin juuri HELMI-STARTIN?

Tarjontaa on paljon ja valitseminen voi olla vaikeaa. HELMI-STARTIN puolesta puhuu monipuolisuus, vaihtelevuus, henkilökohtaisuus ja paikallisuus.

HELMI-STARTISSA ei vain anneta ohjeita valmennuksen alussa ja jätetä sen jälkeen osallistujaa oman onnensa nojaan, vaan yhdessä tekemisellä ja motivoimalla pyritään auttamaan jokaista omalla hyvinvointimatkallaan. Erilaiset viikkotyypit pitävät yllä mielenkiintoa, edesauttavat kehittymistä ja mahdollistavat myös ohjeiden soveltamisen omaan elämään sopivaksi.

HelmiFiilis on pieni yhden ihmisen yritys ja asiakaskunta pääosin paikallista, vaikkakin HELMI-STARTTI tuo mukanaan kovasti toivotun mahdollisuuden osallistua kauempaakin. Joka tapauksessa kyseessä ei ole massavalmennus, jossa vastausten saaminen kysymyksiin on vaikeaa ison osallistujamäärän takia. Minä vastaan kaikkien kysymyksiin. Näin ollen myöskin mahdolliset rajoitteet (liikunnassa ja ruokailussa) on helpompi huomioida – vaihtoehtoja löytyy.

Naantalin seudulla asuville HELMI-STARTTI erottuu monista nettivalmennuksista edukseen yhteistreenien ansiosta. Voit halutessasi täydentää HELMI-STARTTIA HELMI-ulkotreeneillä. Monille kotitreenit ovat hyvä vaihtoehto, mutta toisinaan voi olla vaikeaa löytää motivaatiota treenin aloittamiseen. Ja joillakin treenitehojen löytyminen vaatii ryhmän ja ohjaajan tuoman positiivisen paineen. Yhteistreenien ansiosta myös kuulumisten vaihdot, fiilistelyt ja keskustelut onnistuvat helposti kasvotusten.

Saanko rahoilleni vastinetta?

Kyllä. HELMI-treenit ovat aina olleet edulliset, ja sama hinnoitteluajatus on myös HELMI-STARTISSA. Hinta on vain 11,5e/vko. Ei paha panostus omaan hyvinvointiin. Ja olen varma, että auringonsäteiden alkaessa lämmittää, olet tyytyväinen tähän panostukseesi.

Haluatko kysyä jotain?

Lähetä kysymyksesi sähköpostitse (info@helmifiilis.fi) tai alla olevan yhteydenottalomakkeen kautta tai Facebookin tai Instagramin kautta. Voit halutessasi myös lähettää puhelinnumerosi ja soittopyynnön, niin soittelen sinulle ja jutellaan enemmän.

Nähdään HELMI-STARTIN parissa!

 

Voit lähettää kysymyksesi tästä: