2021 treenikausi on avattu

Ensimmäiset vuoden 2021 treenit on treenattu ja fiilis on sen mukainen! 🙂 Aivan ihanaa nähdä taas sekä tuttuja että myös uusia kasvoja nauttimassa treenaamisen ilosta raikkaassa ulkoilmassa.

Tänään treeneissä juteltiin muun muassa siitä, miten paljon mukavampaa on treenata yhdessä kuin yksin. Korona tuo tietysti oman haasteensa yhteistreeneihin, ja siksi on hyvä, että mahdollisuuksia yksin treenaamiseen löytyy netistä ja somesta paljon. Jos kuitenkin haluaa ainakin välillä päästä tuulettumaan ulos ja tehostaa treeniä treeniporukan ja vetäjän avulla, niin HELMI-treeneissä se onnistuu. Turvallisuuteen panostetaan huolehtimalla riittävistä turvaväleistä. Normaalisti käytössä on myös käsidesiä kaikille, mutta nyt sille ei ole ollut tarvetta, koska emme treeneissä koske mihinkään samoihin kohtiin, emmekä ole edes sellaisella etäisyydellä, että käsidesiä ylettyisi ottamaan/antamaan.

Lumi ja jää peittävät vielä osan treenipaikosta, mutta Naantalin Kuparivuoren vanhat portaat kevätaurinko on jo sulattanut. Siellä olemme treenit aloittaneet ja siellä jatketaan satunnaisesti ainakin vielä jonkun aikaa. Portaissa emme tee normaalia porrastreeniä, vaan kullekin on merkitty portaisiin oma treenialue, jossa koko treeni tehdään. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, joten turvavälit säilyvät alusta loppuun asti.

UUTUUS: PÄIVÄTREENIT ARKENA

Normaalien ilta- ja viikonlopputreenien lisäksi uutena treenivaihtoehtona kokeillaan nyt myös päivätreenejä arkena silloin tällöin. Etätöissä monilla on mahdollisuus muokata työpäivää siten, että treeni onnistuu kesken päivän. Treeni katkaisee mukavasti varsinkin istumatyötä tekevien päivän ja antaa lisäboostia iltapäivään. Päivätreeneihin voi olla mahdollisuus myös epäsäännöllistä työtä tekevillä, opiskelijoilla, kotiäideillä jne. Kotiäidin pienokainen voi treenien ajan nukkua vaunuissa, jos päiväuniaikataulu sopii yksiin treenien kanssa. Myöhemmin keväällä tai kesällä (Korona-tilanteen salliessa) voidaan vuoden 2019 kesän tapaan järjestää myös sellaisia treenejä, joihin voi napata lapset mukaan puuhastelemaan omia juttujaan.   

HELMI-STARTTI ALKAA PIAN

HELMI-STARTIN alkuun on enää vajaa kolme viikkoa (alkaa 22.3.2021)! STARTTI tulee alkamaan poikkeusolojen aikana, mutta se ei onneksi estä innostusta panostaa omaan hyvinvointiin.

STARTIN peruspaketissa treenit tehdään osittain itsenäisesti ja osittain Facebook-ryhmän live-treenien välityksellä yhdessä. Tähän Korona ei vaikuta mitenkään.

STARTIN koko paketin ostaneilla hintaan kuuluu lisäksi 9 viikon yhteistreenit. Niiden osalta tulemme sopimaan poikkeusjärjestelyjä, jotta treenaajamäärien rajoitukset ja mahdolliset muut rajoitukset eivät pääse vaikuttamaan siten, että treenaaja kokisi saavansa vähemmän kuin on luvattu. Vakioasiakkaat jo tietävätkin, että tällaisissa asioissa toimin aina reilusti asiakkaita kohtaan.

Kevät on tuloillaan – nautitaan kasvavasta valon määrästä!